Vi tilbyder

Bering Chinchilla

-

Vi tilbyder

Da vi stod som helt nye og skulle til at starte vores farm, gjorde vi som mange andre, der leder efter informationer – vi søgte nettet tyndt. Det vi oplevede var, at informationerne omkring chinchillaavl var yderst sparsomme. Vi kunne ikke finde nøgletal om produktionen, vi kunne ikke finde steder hvor man kunne finde priser på bure, inventar m.v. og vi kunne ikke finde informationer om budgettal eller lignende. Det var faktisk et problem bare at finde nogle avlere vi kunne tage kontakt til. Generelt var det meget svært at finde noget konkret at arbejde videre ud fra. Det slog os, at i forhold til stort set alle andre brancher vi havde kendskab til, så virkede chinchillabranchen til at sidde lidt ”fast”. Den dag vi så endelig stod med vores egen farm, besluttede vi, at vi ville arbejde på at udvikle alle de ting, vi selv synes vi havde manglet så meget i vores opstartsfase. Herforuden blev vi i takt med vores arbejde med dyrene, klogere på flere områder vi ønskede at arbejde på samt udvikle – f.eks. vores styringsprogram. Alt dette har ført til, at vi i dag beskæftiger os med alle grene af chinchillaavlen lige fra dyrepasning og avlsarbejde til salg af bure, inventar og øvrigt tilbehør, udvikling af styringsprogram samt opstartshjælp til både danske og udenlandske avlere. Nedenfor er lidt om hvad vi tilbyder.

Alt til farmen

 

Vi har lanceret en webshop med alt, hvad der skal bruges af udstyr på en chinchillafarm lige fra bure og inventar til sand, plastik, pelsningsudstyr og meget mere. Er du interesseret i nogen af varerne kan de nemt bestilles over nettet og bliver sendt direkte til dig. Hvis du har det bedre med den personlige kontakt eller ikke er helt tryg ved nethandel, er du altid velkommen til at kontakte os pr. tlf. eller mail. Mindre leverancer sendes med GLS, mens vi nemt kan være behjælpelige med en passende leverace af større ordre. Kontakt os evt. for nærmere info herom.

www.beringfarmsupply.com

Hjælp til opstart

 

Hvad enten du er fra Danmark eller udlandet så hjælper vi gerne med alt vi overhovedet kan i forbindelse med opstart. Først og fremmest står vores dør altid åben - vi viser gerne farmen frem og gennemgår alle faser i en chinchilla produktion. Faktisk opfordrer vi altid folk til at komme ud og få en snak og med egne øjne se, hvordan det hele rent faktisk fungerer. Vi kan selvfølgelig også altid fanges på telefon eller mail. Vi er gerne behjælpelige med alle former for nøgletal, hjælp og vejledning i forbindelse med indretning af staldanlæg, vejledning i pasning af dyrene, gennemgang af pelsningsprocedure samt alle andre spørgsmål der end måtte trænge sig på.

Styrings- og avlsprogram

 

I samarbejde med det spanske firma Agritech har vi fået udviklet et styringsprogram til chinchillaavlen. Programmet hedder Cunitec og er – i hvert fald for os – et uundværligt redskab på farmen. Programmet tilbyder en lang række funktioner, som gør det daglige arbejde på farmen væsentligt nemmere og sparer dig for tid samt unødvendigt papirarbejde. Programmet kan lagre alle data om dine dyr samt deres genetik, hvilket er en stor hjælp f.eks. ved valg af avlsdyr. Programmet kan ligeledes udarbejde diverse lister som f.eks. fravænningslister, lister over hannernes parringsevne, lister over hvilke hunner, der ikke har været drægtige i en angivet periode samt meget mere. Alt dette hjælper dig med at bevare overblikket over din farm, fremme overskueligheden og her igennem øge produktiviteten. Programmet kan betjenes via en app til smartphone eller en håndholdt pda, hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan indtaste informationer som f.eks. fødsel eller fravænning i systemet i takt med du udfører arbejdet på farmen. Programmet kan selvfølgelig også betjenes via almindelig PC.

Vi har brugt programmet på vores egen farm siden 2014 mens det har været under udvikling. Programmet er derfor nu grundigt gennemtestet og flere både danske og udenlandske avlere er begyndt at implementere det på deres farm. Er du interesseret i programmet kan det købes hos os. Vi sørger for vejledning og hjælp så du kan komme godt i gang.

.